Wilbert Wilbers Beheer bv

Business Intelligence

Relaties.

Relaties

Hier heb ik ruimte gereserveerd om bedrijven te vermelden waar ik een relatie mee heb. Hetzij privé, hetzij zakelijk. Soms ook beide. Maar de relatie met al deze bedrijven is goed en ze zijn dan ook van harte aanbevolen door ons.

Op mijn website heb ik een korte samenvatting gezet van deze bedrijven, hieronder kun je naar deze pagina's toe. Je vindt ze ook terug op de Externe links  pagina.

DataScore bv: Dit is het software bedrijf waar ik mijn werkzaamheden begonnen ben in 1989 en die ik met een collega overgenomen heb in 2000.

Vandenberg-id: Dit is het school fotograaf bedrijf wat mijn broer en zijn man overgenomen hebben en waar ik na mijn beroerte mijn eerste werkzaamheden heb verricht.

Wilbert Wilbers Beheer bv: Dit is een zeer bekend terrein voor mijzelf.

Key2Finance: Een boekhouder die veel meer is dan een boekhoeder. Een groot bedrijf met een persoonlijke benadering en veel meer kennis dan ik nodig heb. Ik ben bij ze terecht gekomen via mijn accountant en ben nog steeds zeer tevreden over ze.

Hordijk, Kok, Laan & Wabeke: Hier werkt mijn registeraccountant. Een heel kundige en aardige persoon: Pieter Kok. Dit register accountant kantoor doet wat het belooft en meer!

E-mailen
Bellen
Info
LinkedIn