Wilbert Wilbers Beheer bv

Business Intelligence

IT Nieuws Pagina

Ik ben nogal een IT en gadget freak, en ik lees alle nieuws die hierover te vinden is, in zowel het nederlands als het engels. Ook het BI nieuws heeft mijn speciale aandacht ;-).
Hier verzamel ik een aantal van de leukste, grappigste en interessantste nieuwsberichten met hun source erbij. Ook heb ik een rss feed erbij die je kunt gebruiken.

Verder heb ik ook nog wat feeds van sites die bol staan van het nieuws!

  • Voor Tweakers nieuws op de Wilbert Wilbers Beheer site klik hier.
  • Voor Nu.nl Tech nieuws op deze business intelligence site klik hier.
  • Voor Engadget nieuws op deze BI consultant site klik hier.
  • Voor de C|NET netwerk nieuws op deze BI site klik hier.
  • Of: Laat je hier beneden verrassen door mijn eigen nieuws!

IT Nieuws - Computers, Gadgets en Software


Terug naar overzicht

06-12-2015

Computable verloot kaarten voor big data event

"Vierde editie van IT Talent College

De vierde editie van IT Talent College staat in het teken van big data. Tijdens het evenement op maandagavond 14 december worden presentaties gegeven vanuit onder andere Bol.com en Spotify. Ook zijn Rijkswaterstaat en de Belastingdienst aanwezig als partners van IT Talent College. Bezoekers van Computable.nl maken kans op vijf sets van twee tickets voor deze IT Tallent College

Op maandagavond 14 december vindt de vierde editie van IT Talent College plaats in de stad Utrecht. Deze opnameavond staat in het teken van big data. Verschillende externe sprekers zijn uitgenodigd om een inspirerend en inhoudelijk college te geven. Zo betreedt Eric Tol, directeur van het Fontys Expertisecentrum Big Data het podium.

Ook spreekt de big data-architect van Spotify, Wouter de Bie, vanuit New York in Utrecht om de deelnemers van IT Talent College Big Data een kijkje in zijn leven te geven. Tot slot geeft de it-director software development van Bol.com, Menno Vis, een inhoudelijke presentatie over hoe Bol.com omgaat met big data.

Eerder strikte IT Talent College Captain Crunch al voor een cybersecurity-college. De programmeur die eigenlijk John Draper heet, sprak onder andere over 'phone phreaking'. Tijdens die editie stond ook de Rijksoverheid op het podium. De Rijksoverheid is als partner van IT Talent College ook tijdens deze big data-editie vertegenwoordigd door onder andere Rijkswaterstaat en de Belastingdienst. Bezoekers krijgen daarnaast de kans kennis te maken met partners KPN Consulting en Alliander.

Kaarten winnen
Computable-lezers kunnen bij deze avond aanwezig zijn door een interessante vraag voor een spreker te bedenken en op te sturen naar info@ittalentcollege.com. Doe dit voor zaterdag 12 december en vermeld bovendien in de mail dat het om de Computable-actie gaat.

Uit de beste inzendingen selecteert de organisatie van IT Talent College vijf winnaars, die ieder twee kaarten krijgen. Zondagmiddag 13 december krijgen de winnaars daar bericht van."

Bron: computable.nlTerug naar overzicht


E-mailen
Bellen
Info
LinkedIn