Wilbert Wilbers Beheer bv

Business Intelligence

IT Nieuws Pagina

Ik ben nogal een IT en gadget freak, en ik lees alle nieuws die hierover te vinden is, in zowel het nederlands als het engels. Ook het BI nieuws heeft mijn speciale aandacht ;-).
Hier verzamel ik een aantal van de leukste, grappigste en interessantste nieuwsberichten met hun source erbij. Ook heb ik een rss feed erbij die je kunt gebruiken.

Verder heb ik ook nog wat feeds van sites die bol staan van het nieuws!

  • Voor Tweakers nieuws op de Wilbert Wilbers Beheer site klik hier.
  • Voor Nu.nl Tech nieuws op deze business intelligence site klik hier.
  • Voor Engadget nieuws op deze BI consultant site klik hier.
  • Voor de C|NET netwerk nieuws op deze BI site klik hier.
  • Of: Laat je hier beneden verrassen door mijn eigen nieuws!

IT Nieuws - Computers, Gadgets en Software


Terug naar overzicht

19-10-2015

Eerste Windows 10-telefoons in december naar Nederland

Ik kan bijna niet wachten!
"Microsoft brengt de Lumia 950 en 950 XL begin december naar Nederland. Ook de budgettelefoon Lumia 550 verschijnt dan.
Dat heeft het bedrijf maandagochtend bekendgemaakt. De nieuwe Lumia-toestellen zijn de eerste smartphones die draaien op de mobiele versie van Windows 10.

De Lumia 950, met een qhd-scherm van 5,2 inch en Snapdragon 808-processor, krijgt een prijs van 599 euro. De grotere Lumia 950 XL, met een scherm van 5,7 inch en Snapdragon 810-processor, gaat 699 euro kosten.

Beide toestellen hebben een Pureview-camera van 20 megapixels met driedubbele flitser en de mogelijkheid om video in 4K-kwaliteit op te nemen. De smartphones hebben 3 GB werkgeheugen en 32 GB opslagruimte.

Met een speciale adapter is het mogelijk om de smartphones te koppelen aan een extern display, toetsenbord en muis. Zo kan de smartphone worden gebruikt als pc met de volledige versie van Windows 10, via de zogenoemde Continuum-functie. De benodigde Display Dock voor de Lumia-toestellen kost 99 euro. Mensen die uiterlijk in januari een Lumia 950 XL kopen, krijgen de dock gratis.

Budgettoestel
Begin december verschijnt ook de Lumia 550, een nieuw budgettoestel van Microsoft. Het apparaat heeft een scherm van 4,7 inch met resolutie van 1280 bij 720 pixels.

Er is een Snapdragon 210-chip, 1 GB werkgeheugen en camera van 5 megapixels aan boord. Gebruikers krijgen 8 GB opslagruimte. De Lumia 550 krijgt een prijs van 129 euro."

Bron: nu.nlTerug naar overzicht


E-mailen
Bellen
Info
LinkedIn