Wilbert Wilbers Beheer bv

Business Intelligence

IT Nieuws Pagina

Ik ben nogal een IT en gadget freak, en ik lees alle nieuws die hierover te vinden is, in zowel het nederlands als het engels. Ook het BI nieuws heeft mijn speciale aandacht ;-).
Hier verzamel ik een aantal van de leukste, grappigste en interessantste nieuwsberichten met hun source erbij. Ook heb ik een rss feed erbij die je kunt gebruiken.

Verder heb ik ook nog wat feeds van sites die bol staan van het nieuws!

  • Voor Tweakers nieuws op de Wilbert Wilbers Beheer site klik hier.
  • Voor Nu.nl Tech nieuws op deze business intelligence site klik hier.
  • Voor Engadget nieuws op deze BI consultant site klik hier.
  • Voor de C|NET netwerk nieuws op deze BI site klik hier.
  • Of: Laat je hier beneden verrassen door mijn eigen nieuws!

IT Nieuws - Computers, Gadgets en Software


Terug naar overzicht

16-10-2015

Microsoft: gedwongen update naar Windows 10 was 'een fout'

Zucht..
"Dat Microsoft afgelopen dagen sommige gebruikers van Windows 7 en 8.1 dwong om een update uit te voeren naar Windows 10 was 'een fout', zo zegt het bedrijf. Microsoft zegt te stoppen met de gedwongen installatie van zijn nieuwe besturingssysteem.

De fout zat volgens Microsoft in een recente update voor Windows 8.1 en Windows 7, waarin een vinkje aanstond die van Windows 10 als vrijwillige update veranderde naar een gedwongen update, zegt het bedrijf in een statement aan Venturebeat. Het gevolg was dat Windows 10 zich tijdelijk gedroeg als een update die gebruikers moesten installeren, inclusief countdown naar het moment van opnieuw opstarten om Windows 10 te installeren.

Om dat te voorkomen, zal Windows 10 niet meer in Windows Update verschijnen bij mensen die geen kopie van het besturingssysteem hebben 'gereserveerd' via de eerdere melding in de taakbalk. Voor wie dat wel heeft gedaan, zal het nieuwe besturingssysteem blijven verschijnen als vrijwillige update, die op elk gewenst moment kan worden geïnstalleerd.

Het is onbekend hoeveel mensen dankzij het foutje onvrijwillig een update hebben uitgevoerd naar Windows 10. Wie dat wil, kan binnen een maand terug naar Windows 8.1 of Windows 7 via de Herstelopties in Windows 10."

Bron: tweakers.netTerug naar overzicht


E-mailen
Bellen
Info
LinkedIn