Wilbert Wilbers Beheer bv

Business Intelligence

IT Nieuws Pagina

Ik ben nogal een IT en gadget freak, en ik lees alle nieuws die hierover te vinden is, in zowel het nederlands als het engels. Ook het BI nieuws heeft mijn speciale aandacht ;-).
Hier verzamel ik een aantal van de leukste, grappigste en interessantste nieuwsberichten met hun source erbij. Ook heb ik een rss feed erbij die je kunt gebruiken.

Verder heb ik ook nog wat feeds van sites die bol staan van het nieuws!

  • Voor Tweakers nieuws op de Wilbert Wilbers Beheer site klik hier.
  • Voor Nu.nl Tech nieuws op deze business intelligence site klik hier.
  • Voor Engadget nieuws op deze BI consultant site klik hier.
  • Voor de C|NET netwerk nieuws op deze BI site klik hier.
  • Of: Laat je hier beneden verrassen door mijn eigen nieuws!

IT Nieuws - Computers, Gadgets en Software


Terug naar overzicht

07-12-2015

Lightroom-app nu ook gratis te gebruiken op Android

"De Android-versie van Adobe Lightroom is vanaf maandag gratis te gebruiken, zonder Adobe ID of een Creative Cloud-abonnement. Daarmee volgt de Android-app de iOS-versie, die sinds oktober zonder Creative Cloud-account te gebruiken is.

Met de update van Lightroom naar versie 1.4 op Android zijn nu alle mobiele apps van Adobe gratis mobiel te gebruiken. Het is nog wel nodig om een Creative Cloud-abonnement te hebben om gebruik te kunnen maken van de mogelijkheid om gemaakte bewerkingen te synchroniseren met raw- of jpg-foto's op de desktop. Wijzigingen die aangebracht worden via Lightroom, worden niet direct op de foto's uitgevoerd, waardoor het origineel blijft bestaan.

Versie 1.4 voor Android is de krijgen in de Play Store van Google. Nieuwe gebruikers kunnen door een Adobe ID aan te maken tijdelijk gratis toegang krijgen tot alle mogelijkheden van de Creative Cloud. Als de trial afgelopen is, blijven alle opties bestaan op het mobiele apparaat, maar dan zonder de synchronisatiemogelijkheden. Na de update is de mobiele versie van Lightroom ook te gebruiken zonder het aanmaken van een account bij Adobe."

Bron: tweakers.netTerug naar overzicht


E-mailen
Bellen
Info
LinkedIn