Wilbert Wilbers Beheer bv

Business Intelligence

IT Nieuws Pagina

Ik ben nogal een IT en gadget freak, en ik lees alle nieuws die hierover te vinden is, in zowel het nederlands als het engels. Ook het BI nieuws heeft mijn speciale aandacht ;-).
Hier verzamel ik een aantal van de leukste, grappigste en interessantste nieuwsberichten met hun source erbij. Ook heb ik een rss feed erbij die je kunt gebruiken.

Verder heb ik ook nog wat feeds van sites die bol staan van het nieuws!

  • Voor Tweakers nieuws op de Wilbert Wilbers Beheer site klik hier.
  • Voor Nu.nl Tech nieuws op deze business intelligence site klik hier.
  • Voor Engadget nieuws op deze BI consultant site klik hier.
  • Voor de C|NET netwerk nieuws op deze BI site klik hier.
  • Of: Laat je hier beneden verrassen door mijn eigen nieuws!

IT Nieuws - Computers, Gadgets en Software


Terug naar overzicht

25-10-2015

DUTCHCLOUDTV GESTOPT MET AANBIEDEN SPORTSTREAMS

Geen Commentaar.. :-)

"DutchCloudTV is sinds een aantal dagen gestopt met het aanbieden van live streams naar onder andere voetbalwedstrijden via haar plugin voor de populaire mediasoftware KODI/XBMC.

DutchCloudTV

DutchCloudTV bood via haar plugin voor KODI/XBMC livestreams aan voor het kijken naar onder andere voetbalwedstrijden en Formule 1. Middels deze plugin kon de gebruiker gratis kijken naar de beelden van de betaalzenders FOX Sports en Sport 1. Daarnaast was het mogelijk om via de plugin live te kijken naar televisiezenders uit de gehele wereld waaronder de Verenigde Staten en Groot Brittannië.

Sinds een aantal dagen lijkt de plugin te zijn gestopt met het aanbieden van sportstreams via haar plugin. De website van DutchCloudTV bevat geen informatie meer, De Facebook-pagina waarop het aanbod dagelijks werd aangekondigd is uit de lucht en op de plugin zijn alleen nog livestreams naar Nederlandse televisiezenders te vinden. Het is onduidelijk of de mensen achter DutchCloudTV zelf de beslissing hebben genomen om de sportstreams, die in veel gevallen niet legaal werden doorgegeven, zelf uit de lucht te halen of dat de rechthebbende druk hebben gezet op de eigenaren van DutchCloudTV.

Janlul.com

Eerder dit jaar werd de populaire streamingdienst Janlul.com al het zwijgen opgelegd nadat de eigenaren van de betaalzender FOX Sports de mensen achter de dienst voor de rechter hadden gedaagd. Deze dienst bood via haar website de mogelijkheid om zonder abonnement te kijken naar livebeelden van voetbalwedstrijden uit onder andere de Eredivisie en de Engelse Premier League middels het signaal van FOX Sports.

FOX Sports

Volgens FOX Sports kijken elk weekeinde tienduizenden kijkers via illegale streamingsites naar voetbalwedstrijden via Internet. FOX Sports is daarom dit seizoen gestart met het aanpakken van dergelijke diensten. Het is onduidelijk of DutchCloudTV nu ook door het ingrijpen van FOX Sports gestopt is met het aanbieden van sportstreams via haar plugin."

Bron: Mediamagazine.nlTerug naar overzicht


E-mailen
Bellen
Info
LinkedIn