Wilbert Wilbers Beheer bv

Business Intelligence

IT Nieuws Pagina

Ik ben nogal een IT en gadget freak, en ik lees alle nieuws die hierover te vinden is, in zowel het nederlands als het engels. Ook het BI nieuws heeft mijn speciale aandacht ;-).
Hier verzamel ik een aantal van de leukste, grappigste en interessantste nieuwsberichten met hun source erbij. Ook heb ik een rss feed erbij die je kunt gebruiken.

Verder heb ik ook nog wat feeds van sites die bol staan van het nieuws!

  • Voor Tweakers nieuws op de Wilbert Wilbers Beheer site klik hier.
  • Voor Nu.nl Tech nieuws op deze business intelligence site klik hier.
  • Voor Engadget nieuws op deze BI consultant site klik hier.
  • Voor de C|NET netwerk nieuws op deze BI site klik hier.
  • Of: Laat je hier beneden verrassen door mijn eigen nieuws!

IT Nieuws - Computers, Gadgets en Software


Terug naar overzicht

19-10-2015

Elektrische scooter van Xiaomi met smartphone te besturen

En dit wil ik ook hebben... Als dat maar goedkomt...

"De Chinese smartphonefabrikant Xiaomi heeft een elektrisch scootertje gepresenteerd dat kan worden bestuurd met een smartphone.
De scooter, die doet denken aan de Nederlandse Oxboard, wordt gemaakt door het Chinese bedrijf Ninebot, waar Xiaomi in heeft geïnvesteerd. Ninebot nam eerder dit jaar het Amerikaanse Segway over.

In tegenstelling tot Segways hoeven gebruikers van de Ninebot Mini hun scooter niet met de handen vast te houden. De scooter houdt zichzelf in balans en kan met de benen worden bestuurd. Tussen de kuiten zit een soort steunpilaar.

Xiaomi belooft dat het ook mogelijk is om de scooter met een smartphone te sturen, al is onduidelijk hoe dat precies zal werken. Het voertuig kan maximaal 16 kilometer per uur rijden en moet na één oplaadbeurt 22 kilometer kunnen afleggen.

Het apparaat zal 1999 yuan (280 euro) gaan kosten in China. Het is onduidelijk of de Ninebot Mini ook buiten dat land zal verschijnen."

Bron: nu.nlTerug naar overzicht


E-mailen
Bellen
Info
LinkedIn