Wilbert Wilbers Beheer bv

Business Intelligence

IT Nieuws Pagina

Ik ben nogal een IT en gadget freak, en ik lees alle nieuws die hierover te vinden is, in zowel het nederlands als het engels. Ook het BI nieuws heeft mijn speciale aandacht ;-).
Hier verzamel ik een aantal van de leukste, grappigste en interessantste nieuwsberichten met hun source erbij. Ook heb ik een rss feed erbij die je kunt gebruiken.

Verder heb ik ook nog wat feeds van sites die bol staan van het nieuws!

  • Voor Tweakers nieuws op de Wilbert Wilbers Beheer site klik hier.
  • Voor Nu.nl Tech nieuws op deze business intelligence site klik hier.
  • Voor Engadget nieuws op deze BI consultant site klik hier.
  • Voor de C|NET netwerk nieuws op deze BI site klik hier.
  • Of: Laat je hier beneden verrassen door mijn eigen nieuws!

IT Nieuws - Computers, Gadgets en Software


Terug naar overzicht

17-10-2015

Microsoft start uitrol grote update voor Xbox One in Preview-programma

Mijn kinderen binnenkort weer blij.. Kunnen ze hun 360 games spelen op de one...
"De beloofde grote update voor de Xbox One moet dit weekend beschikbaar komen voor alle gebruikers die meedoen aan het Preview-programma. De update brengt onder andere een vernieuwde interface en compatibiliteit met Xbox 360-games.

Microsoft had eerder al beloofd op korte termijn met de softwareupdate te komen, maar volgens topman Mike Ybarra staat de uitrol dus voor dit weekend op het programma. De nieuwe Xbox One-software komt dan beschikbaar voor alle gebruikers die zich hebben opgegeven voor het Preview-programma.

De zogenaamde New Xbox One Experience brengt een aantal langverwachte vernieuwingen met zich mee. Een van de features is ondersteuning voor games die bedoeld zijn voor de Xbox 360, al zijn niet meteen al deze spellen te gebruiken op de Xbox One. Veel gebruikers hadden gevraagd om backwards compatibility. Daarnaast heeft Microsoft een nieuwe interface gebouwd, die intuïtiever en gemakkelijker te gebruiken moet zijn, en zijn er verscheidene bugs geplet.

Naar verwachting komt de software vanaf volgende maand uit voor alle gebruikers van de Xbox One. De nieuwe software werd enkele maanden geleden aangekondigd en wordt al enige tijd getest in een besloten programma onder enkele Preview-leden."

Bron: Tweakers.netTerug naar overzicht


E-mailen
Bellen
Info
LinkedIn