Wilbert Wilbers Beheer bv

Business Intelligence

IT Nieuws Pagina

Ik ben nogal een IT en gadget freak, en ik lees alle nieuws die hierover te vinden is, in zowel het nederlands als het engels. Ook het BI nieuws heeft mijn speciale aandacht ;-).
Hier verzamel ik een aantal van de leukste, grappigste en interessantste nieuwsberichten met hun source erbij. Ook heb ik een rss feed erbij die je kunt gebruiken.

Verder heb ik ook nog wat feeds van sites die bol staan van het nieuws!

  • Voor Tweakers nieuws op de Wilbert Wilbers Beheer site klik hier.
  • Voor Nu.nl Tech nieuws op deze business intelligence site klik hier.
  • Voor Engadget nieuws op deze BI consultant site klik hier.
  • Voor de C|NET netwerk nieuws op deze BI site klik hier.
  • Of: Laat je hier beneden verrassen door mijn eigen nieuws!

IT Nieuws - Computers, Gadgets en Software


Terug naar overzicht

14-10-2015

Kickstartercampagne voor Blocks-smartwatch behaalt zijn doel binnen een uur

Nice gadget!

"De Kickstartercampagne voor de Blocks-smartwatch heeft zijn doel van 250.000 dollar binnen een uur gehaald. Voor 195 dollar hebben gebruikers het horloge zelf. De uitbreidingsmodules in de vorm van de schakels kosten 30 dollar per stuk.

Blocks Wearables wil met zijn gelijknamige smartwatch een product op de markt zetten dat sterk doet denken aan Googles Project Ara, maar dan in de vorm van een slim horloge. Met het horloge zelf kunnen gebruikers notificaties inzien, stemcommando's opgeven en hun slaapritme en activiteit in de gaten houden. Daarnaast zijn er bij oplevering vijf modules beschikbaar: een extra accu, hartslagmeter, gps, nfc-chip en de adventure module, die hoogte, luchtdruk en temperatuur meet. Later in 2016 volgen de modules voor een extra simkaart, vingerafdruklezer, led-licht en een programmeerbare knop..."

Verder lezen: Tweakers.netTerug naar overzicht


E-mailen
Bellen
Info
LinkedIn