Wilbert Wilbers Beheer bv

Business Intelligence

IT Nieuws Pagina

Ik ben nogal een IT en gadget freak, en ik lees alle nieuws die hierover te vinden is, in zowel het nederlands als het engels. Ook het BI nieuws heeft mijn speciale aandacht ;-).
Hier verzamel ik een aantal van de leukste, grappigste en interessantste nieuwsberichten met hun source erbij. Ook heb ik een rss feed erbij die je kunt gebruiken.

Verder heb ik ook nog wat feeds van sites die bol staan van het nieuws!

  • Voor Tweakers nieuws op de Wilbert Wilbers Beheer site klik hier.
  • Voor Nu.nl Tech nieuws op deze business intelligence site klik hier.
  • Voor Engadget nieuws op deze BI consultant site klik hier.
  • Voor de C|NET netwerk nieuws op deze BI site klik hier.
  • Of: Laat je hier beneden verrassen door mijn eigen nieuws!

IT Nieuws - Computers, Gadgets en Software


Terug naar overzicht

12-10-2015

Dell doet megabod op EMC

"Michael Dell doet weer van zich spreken met zijn overnamebod op EMC.

Ict-leverancier Dell zou voor ruim 53 miljard dollar (47 miljard euro) dataoplagleverancier EMC willen overnemen. Dat meldt de Britse zakenkrant Financial Times maandag op basis van betrokkenen. Als de overname, die vanmiddag bekend zou worden gemaakt, plaatsvindt, gaat het om één van de grootste overnames in de ict-sector.

EMC zou hebben ingestemd met een bod van 33 dollar per aandeel. Tegelijkertijd zou het bedrijf hebben bedongen dat het zestig dagen de tijd krijgt om op zoek te gaan naar een beter bod van andere geïnteresseerden.
Met de overname van de datacenters van EMC zou Dell zich beter willen wapenen tegen de concurrentie van andere (voormalige) computerfabrikanten als IBM en Hewlett-Packard.
Ook is virtualisatiespecialist VMware, waarin EMC een meerderheidsbelang heeft, een grote aanwinst in de wereldwijde trend naar ict-beheer op afstand.
Van de beurs
Oprichter Michael Dell haalde in 2013 zijn bedrijf van de beurs en telde daar 25 miljard dollar voor neer. Het is de vraag of die last een overname van EMC niet in de weg staat."

Read more: www.Computable.nlTerug naar overzicht


E-mailen
Bellen
Info
LinkedIn