Wilbert Wilbers Beheer bv

Business Intelligence

IT Nieuws Pagina

Ik ben nogal een IT en gadget freak, en ik lees alle nieuws die hierover te vinden is, in zowel het nederlands als het engels. Ook het BI nieuws heeft mijn speciale aandacht ;-).
Hier verzamel ik een aantal van de leukste, grappigste en interessantste nieuwsberichten met hun source erbij. Ook heb ik een rss feed erbij die je kunt gebruiken.

Verder heb ik ook nog wat feeds van sites die bol staan van het nieuws!

  • Voor Tweakers nieuws op de Wilbert Wilbers Beheer site klik hier.
  • Voor Nu.nl Tech nieuws op deze business intelligence site klik hier.
  • Voor Engadget nieuws op deze BI consultant site klik hier.
  • Voor de C|NET netwerk nieuws op deze BI site klik hier.
  • Of: Laat je hier beneden verrassen door mijn eigen nieuws!

IT Nieuws - Computers, Gadgets en Software


Terug naar overzicht

12-10-2015

Microsoft: Continuum-dock voor Lumia 950 gaat ongeveer 100 dollar kosten

Je Microsoft telefoon als desktop gebruiken...
Interessant!!!

"Microsoft heeft bekendgemaakt wat de Continuum-dock voor de Lumia 950 en Lumia 950 XL gaat kosten. In de VS moet er ongeveer 100 dollar voor worden betaald, wat waarschijnlijk in Europa iets meer dan 100 euro wordt. Met Continuum kan een mobieltje als Windows 10-pc worden gebruikt.

Een woordvoerder van Microsoft maakte het bedrag bekend in een gesprek met Computerworld. Voor de zogenaamde Display Dock wordt een bedrag van 99 dollar exclusief belasting gevraagd. Europrijzen zijn niet bekendgemaakt, maar het is aannemelijk dat Microsoft iets meer dan 100 euro zal vragen in Europa. De dock kan worden gebruikt om met de Lumia 950 en Lumia 950 XL verbinding te maken met andere hardware, zoals een toetsenbord en externe schermen. Hiervoor zijn zeven aansluitingspoorten beschikbaar.

Microsoft liet eerder al weten met een functionaliteit genaamd Continuum te zullen komen. Dit is een techniek die van een Windows 10-smartphone een volwaardige desktop-pc moet maken. De bedoeling is dat ook andere smartphones met Windows 10 hier de beschikking over krijgen.

De Lumia 950 en Lumia 950 XL zijn door Microsoft eerder deze week aangekondigd. Volgende maand moeten de smartphones uitkomen, waaronder in Europa. De Lumia 950 kent een adviesprijs van bijna 600 euro terwijl de XL-versie 100 euro meer kost."

Bron: tweakers.netTerug naar overzicht


E-mailen
Bellen
Info
LinkedIn