Wilbert Wilbers Beheer bv

Business Intelligence

IT Nieuws Pagina

Ik ben nogal een IT en gadget freak, en ik lees alle nieuws die hierover te vinden is, in zowel het nederlands als het engels. Ook het BI nieuws heeft mijn speciale aandacht ;-).
Hier verzamel ik een aantal van de leukste, grappigste en interessantste nieuwsberichten met hun source erbij. Ook heb ik een rss feed erbij die je kunt gebruiken.

Verder heb ik ook nog wat feeds van sites die bol staan van het nieuws!

  • Voor Tweakers nieuws op de Wilbert Wilbers Beheer site klik hier.
  • Voor Nu.nl Tech nieuws op deze business intelligence site klik hier.
  • Voor Engadget nieuws op deze BI consultant site klik hier.
  • Voor de C|NET netwerk nieuws op deze BI site klik hier.
  • Of: Laat je hier beneden verrassen door mijn eigen nieuws!

IT Nieuws - Computers, Gadgets en Software


Terug naar overzicht

04-10-2015

Uitgelekte Windows 10-build bevat Messaging- en Skype Video-apps

"Er is een build van Windows 10 verschenen waarin de nieuwe applicaties Messaging en Skype Video zitten. Ook bevat de software een aantal nieuwe features, waaronder de mogelijkheid om applicaties op externe opslag te installeren.

Informatie over de nieuwe build, die bedoeld lijkt te zijn voor mensen die meedoen aan het Insiders-programma, kwam naar buiten via het Twitter-account WZor. De persoon die dit account beheert heeft vaker als eerste nieuwe builds verspreid. Het gaat om versienummer 10558, waarbij de grootste verandering het meeleveren van Messaging en Skype Video is. Met eerstgenoemde kunnen gebruikers met elkaar chatten, terwijl Skype Video een nieuwe versie van de voip-software is.

Build 10558 bevat echter meer vernieuwingen; zo zijn er verbeteringen aangebracht in de Edge-browser, zijn verscheidene icoontjes aangepast en is er een find my device-feature, die gebruikmaakt van de locatie van het Windows 10-apparaat. Het wordt ook mogelijk om applicaties te installeren op externe opslagapparaten, wat bijvoorbeeld handig kan zijn voor gebruikers die weinig intern opslaggeheugen hebben.

Wanneer de gelekte build beschikbaar komt voor Insiders is niet bekend. Vooralsnog is de meest recente build zoals door Microsoft uitgebracht die met versienummer 10547. Deze werd vorige maand aangekondigd."

Bron: Tweakers.netTerug naar overzicht


E-mailen
Bellen
Info
LinkedIn